Taloasema Pro

Tehokasta isännöintiä

Taloasema Pro on edullinen palvelukokonaisuus taloyhtiöille, joissa aktiivinen hallitus huolehtii päivittäisestä arjesta. Taloaseman ammatti-isännöitsijä toimii tarvittaessa hallituksen tukena. Palvelu on suunniteltu yli 14 huoneiston taloyhtiöille ja se on tehokkain tapa järjestää taloyhtiön hallinto.


Ajantasainen tiedon-kulku

Taloyhtiöllä on käytössään Taloaseman sähköinen palvelualusta, joka varmistaa ajantasaisen tiedonkulun. Hallitus lukee raportit taloyhtiön kotisivulta, kokoontuu keskustelemaan tai tekemään päätöksiä halutessaan, kirjaa päätökset valmiille sähköisille asiakirjapohjille ja käyttää isännöitsijätoimiston asiantuntemusta, henkilökohtaisia tapaamisia ja palveluja vain tarvittaessa.

Asiakaspalvelu

Isännöitsijätoimisto huolehtii edelleen asiakaspalvelusta, taloushallinnosta, äkillisten korjausten hoitamisesta, tilinpäätöksen laatimisesta ja tilintarkastuksen järjestämisestä. Isännöitsijätoimisto myös huolehtii yhtiökokoukselle valmisteltavista asioista, kutsuu yhtiökokouksen ja panee toimeen yhtiökokouksen päätökset. Vuosiaikataulua seurataan ”Taloasema Pro” -käsikirjan mukaisessa järjestyksessä.


Palvelulupaus

Taloasema Pro -palvelun tilaajana voit luottaa siihen, että yhtiön asiat ovat hyvässä hoidossa ja lakisääteiset velvollisuudet täytetty. Tarvittaessa käytössäsi on koko Taloaseman asiantuntemus myös odottamattomien haasteiden sattuessa kohdalle.

Vertaile eri tuotteiden sisältöä alla olevasta linkistä:

Tuotevertailu >>